Onze troeven:

  • Wij komen voor
    kleine & grote werken
  • Efficient & flexibel
  • Eerlijke prijs

Gevelbepleistering - buiten muren bepleisteren - cementering

Gevelbepleistering

U huis weer als nieuw met gevelbepleistering.

Gevel cementering

Gevelbepleistering is de manier om uw huis een mooi nieuw aanzien te geven. Bovendien beschermt het uw huis tegen invloeden van buitenaf. Met vakkundig aangebrachte gevelbepleistering biedt Jady Services een absolute meerwaarde voor uw huis. Wij werken zowel esthetisch als kwalitatief volgens de hoogste normen. Tevens bieden wij een breed kleurenpallet aan, zodat u zelf de sfeer en uitstraling van uw woning bepaalt. Buitenmuren bepleisteren is een ideale oplossing voor het renoveren van een bestaande woning, maar ook voor het mooi afwerken van een nieuwbouwwoning.

Professionele aanpak voor het beste resultaat

Onze professionele aanpak begint bij de basis: het grondig reinigen van uw gevel. Vervolgens brengen wij op de juiste wijze het hechtingsmiddel, het cement en de bewapening aan. Wij zorgen hierbij voor een keurige opeenvolging van de werkzaamheden en een hoogwaardige waterafstotende afwerking.

Prijsaanvraag

Meer weten over de mogelijkheden van gevelbepleistering. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden en prijzen van onze pleisterwerken.

terug naar boven