Onze troeven:

  • Wij komen voor
    kleine & grote werken
  • Efficient & flexibel
  • Eerlijke prijs

Gyproc - gyplat - wanden - plafonds

Talloze mogelijkheden met Gyproc

Talloze mogelijkheden met Gyproc Als specialist in Gyproc is Jady Services u graag van dienst met één van de vele toepassingsmogelijkheden. Doordat Gyproc zich eenvoudig en efficient laat verwerken, bereiken wij snel het door u gewenste resultaat.

Professioneel afgewerkt

Bovendien zorgen wij altijd voor een keurig professioneel afgewerkt geheel.
Voordelen Gyproc:

  • Licht materiaal
  • Snelle verwerking
  • Geluidsisolerende werking
  • Goede brandwerendheid

Zolder afwerken

Uw zolder afwerken een hele klus? Jady Services creert al binnen twee a drie dagen een geheel afgewerkte zolderkamer voor u. Dit doen wij met een houten onderstructuur waarop wij Gyplat-platen aanbrengen. Uiteraard zorgen wij daarbij voor een keurig eindresultaat met professioneel stucwerk.

Plaatsen van plafonds

Ook voor het plaatsen van plafonds onder een hoog dak of in een ruimte waar leidingen langs het plafond lopen, bieden wij de ideale oplossing: Gyproc Metal Stud. Dit zijn lichte metalen profielen waarmee een draagconstructie wordt gemaakt. Hierop worden vervolgens de Gyplat-platen bevestigd, die wij volledig schilderklaar afwerken.

Scheidingswanden

Scheidingswanden De indeling van uw woning aanpassen of een extra ruimte creëren? Met de wandsystemen van Gyproc bepaalt u de indeling van uw woning. Uiteraard leveren wij de wanden netjes afgewerkt en schilderklaar op.

Voorzetwanden

Voorzetwanden Snel en efficiënt plaatsen wij een valse wand om uw bestaande wand extra te isoleren, te verfraaien, te verstevigen of af te werken. Ook voor een keukenmuur waar hangkasten aan worden opgehangen biedt Jady Services de perfecte oplossing.

Nieuwbouw

Gyproc is uitermate geschikt voor de afwerking van zowel nieuwbouwwoningen als voor renovatieprojecten. Wilt u meer informatie over wat Jady Services met Gyproc voor u kan betekenen, neem dan snel contact met ons op.

terug naar boven